Karibien under vann

Hei og hå

Idag seilte vi fra ei lita perle av en øy under den franske øya Guadelope. På Les Saintes hadde vi noen fine dykkeropplevelser der vi svømte med små akvariumsfisker, og så på masse fargerike koraller.  Les Saintes hører til Guadelope, så den er også fransk.
Det er absolutt ingen som snakker Engelsk på de franske øyene,  så da må man gjøre seg forstått ved hjelp av få ord samtidig som du mimer det du prøver å få forklart (….).  De har heller ikke EC eller dollar her, de bruker Euro som vi er blitt så godt kjent til.

For øyeblikket ligger vi på nordenden av Guadelope, og vi tenker å seile videre imorgen til neste øy, Antigua, der vi (endelig) skal feire min (selveste) 18 års dag!! Det blir jammen meg stas.

4Linn Sofie svømmer med skilpadder6På bunnen var det flere sjøpølser som svinset litt rundt. 9Masse farger under vann10Og masse koraller som fiskene kan gjemme seg i..3Mer svømming med skilpadder..8Nicoline føler seg fri som fuglen (fisken?) i det blå havet. 5Mer skilpadder..12GOPR133333Lilla koraller, er som sagt masse farger her..

2 tanker på “Karibien under vann

  1. Hei. Gratuleri me dan Linn Sofie (fikk trøbbel me å sjekk om hælsninga kom fram på «hovedbloggen», så muli det bli dobbelt no). Håpi du får ein super dag, det fertjeni ei super veitj som du :). Hilsn Tone

    • Hei Tone! Tusen takk for det:-) kan ikke huske jeg har sett det på den andre bloggen, men det spiller ingen rolle. Jeg hadde en veldig fin dag:) Håper nina hilste deg fra meg den 13.feb (som jeg tipper hun glemte…) så gratulerer me dagen som var du også:)
      Er ikke hver bursdag jeg kan bade i lunken sjø, sole meg og dra på stranden. Flott dag:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s