BBQ – Last evening with Sophie

For øyeblikket ligger vi for anker i Rodney Bay på St. Lucia, men siden jeg mest sansynelighvis (kanskje) ikke kommer til å møte Sophie igjen, vil jeg legge ut noen bilder fra den siste kvelden vi var sammen.
På Bequia var det BBQ grillfparty på stranda som ble arrangert for båtfolk- «kjennfolk», da det var noen lokale som sto for grillingen. Vi hadde en hyggelig aften med bål, grillmat og bading. På menyen var det hommer og kylling.
Sophie og jeg ble kjent igjenom ARC i Las Palmas der vi straks fant tonen (kanskje ikke så rart da vi har mye til felles..). Det var kjempegøy å møte noen på min egen alder. Sophie skal seile verden rundt med sin familie i deres båt «Aditi» (er ikke det kult 🙂 ). Vi møttes på Bequia da de nå er på tur sørover mot Panama, mens vi er på tur Nordover i Karibien mot BVI, så det blir nok lenge til neste gang vi møtes.
Så jeg ønsker henne og sin familie en riktig så fin tur videre 🙂
IMG_22892
IMG_22862På enden av stranda er det en fin liten grotte man kan gå igjennom, og på den andre siden kan man se mot et lite korallrev som ligger litt utenfor grotta.IMG_23032Her stekes det hummer og kylling av de lokale. Måtte ta bilde mens det enda var litt lyst, er ikke alltid like lett å få med de lokale i nattemørket her..IMG_23022Synes sannelig ikke vi heller…(f.v Sophie, Linn Sofie) Her nede blir det tidlig mørkt, men da tenner vi bare et stort bål på stranda som minner meg litt om Camp Rock (som er veldig positivt.. hehe).  Heldigvis regner det litt oftere her nede enn hva det gjør hjemme i Nord- Trøndelag for tida… så brannfarlig er det heldigvis ikke her i regnskogen..
IMG_23042Nicoline leker sammen med de andre kjente ungene på stranda og rundt bålet.
IMG_23532Så var vi tilbake hit, der min lille «lokale karibiske sjel» kom for å ta meg imot 16. Desember. Her kommer vi til å ligge noen dager til før vi setter kursen nordover mot Martinique.

«Ut Catara» eller noe slikt i den duren

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s