Milford Haven

I 5 dager har vi ligget værfast i Milford Marina. Man skulle nesten ikke tro det da vi hadde sol og varme nesten hver dag.
I Milford har de en liten gate med noen småbutikker, og en diger matbutikk. Og med litt flaks finner du en bowlinghall som av alle andre plasser ligger bak en svær «fiskerbakgård». Det er et lite kryp rett bak kaia, bak et svært rustent båthus der sola stikker frem på et lite bestemt tidspunkt om dagen.

IMG_7501[1]
Siden marine nettet i Milford på merkelig vis ikke virket på apple produkter (og alt annet) måtte vi slå til med en brus på deling slik at vi fikk internett passordet på en kafé..

Vi ikke kunne ha med oss luftpistolen på tur, så da måtte finne på en annen løsning..

Siden vi ikke kunne ha med oss luftpistolen på tur måtte vi finne på en annen løsning..

Vi fikk det erefulle oppdraget å vaske og skure på alle fenderne

Vi fikk det ærefulle oppdraget å vaske og skure på alle fenderne.. og rene ble de.. etter at vi fikk låne skuremiddlet av nabobåten EOS

Synes jobboppdragene har blitt godt fordelt. Noen har vaskejobben og andre passer på å få med seg solglimtet

Synes jobboppdragene har blitt godt fordelt. Noen har vaskejobben og andre passer på å få med seg solglimtet.. perfekt

IMG_9836

Har blitt godt kjent med en annen norsk båt som har en veldig fin hund. Hun er glad i alt av mat og drikke og elsker å jakte på fisk. det hender seg hun kommer til oss om kveldene med beinet sitt.. da er det vist kvelden, og ikke så lett å få med seg hjem igjen.. det hender seg også at hun kommer hit for å fise. Så nå har vi fått oss en hund, ikke verst!
Akkurat nå ligger hun faktisk i fanget til Nicoline og snorker

20130804-172627.jpg

IMG_9868Fra Milford Haven til Padstow møtte vi på en diger flokk med delfiner som kretset runt båtene . IMG_5352

IMG_9869

Favorittplassen! ingen tvil om det. Dødskult når delfinene kommer rett under føttene.Favorittplassen! ingen tvil om det. Dødskult når delfinene kommer rett under føtteneIMG_7652[1]IMG_7703[1]

For mer informasjon om Padstow se vår andre blogg: http://www.sy-catara.blogspot.com

3 tanker på “Milford Haven

 1. Hei Linn Sofie og Nicoline. Det ser ut som dere har det kjempefint, 🙂 der dere farter avgårde, sørover. Masse fine bilder. Kjempeartig å se. Skulle hatt noen delfiner å bada med her på Tøtdaløyra også 🙂 Mens høsten kommer her, så blir det nok bare varmere og varmere hos dere…nedover mot ekvator 🙂 Dere blir kanskje uten dekning ei stund på turen over Biscaya, men dere får ha god tur videre og kos dere masse… Håper dere får mest av passe seilvind da 🙂 og ikke for mye humpete vei eller blikk-stille sjø. Hils til resten. Klem fra tante og Ayla.

  • Heia, ja vi har det kjempefint!:) haha har ikke blitt forundret om det har kommet delfiner til tøtal.. så varmt i sjøen som det er.Blir vel ikke så veldig lenge til Biscaya, men har internett her i Falmouth hele uka.. så du må fikse deg snapchat tante! sykt snedig 😉
   Håper på at vindgudene er med oss altså.. gidder virkelig ikke å kjøre for motor.. alt for mye bråk
   Hilser fra resten 🙂 kos å klÆm 🙂

 2. Hei på dere…
  Det er spennende å følge dere, mektig imponert og for noen flotte bilder. Vi pratet om dere i Lokalavisas redaksjon i dag, onsdag 7.aug, og vi spør: Kan dere sende et leserbrev fra Catara til Lokalavisas lesere?. Ønsker fortsatt god tur.
  Mvh
  Svein Tore Kolstad

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s